vDia Internet Applications

Falco van Dooremolen

Koningsspil 129
8102DJ Raalte

Tel.: 06-53668435
KVK.: 54424224

Twitter berichten @vdia_nl

Twitter picture of vdia_nl #Google gaat #HTTPS websites belonen. Wij helpen u graag met de overstap van HTTP naar HTTPS. Kijk op http://t.co/kFXJVLkV9z voor meer info

Twitter picture of vdia_nl RT @matthiassander: Vanavond samen met @vdia_nl de Grafische Vakbeurs in Hardenberg bezocht. Ook namens @MailStreetBV natuurlijk ;-) http:/…

site internet vdia vindbaar zoekmachine bezoekers optimalisatie applications website komt zoveel staan welke zoekmachines zorgen mogelijk belangrijk producten diensten genoemd bovenaan zorgt bijvoorbeeld google optimization

Producten en Diensten

Website ontwikkeling

Internet is een belangrijk medium om uw doelgroep te bereiken. Dagelijks zoeken miljoenen mensen op het internet naar diensten en producten. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk bezoekers op uw site. Het is daarom belangrijk dat uw site vindbaar is.
vDia Internet Applications helpt u graag bij het ontwikkelen van een website. Wij zorgen dat uw website opvalt, zowel technisch als optisch. Op basis van uw wensen realiseren wij een site die goed vindbaar is èn de aandacht van de bezoeker vasthoudt. Indien gewenst kunt u met behulp van ons cms zelf uw site beheren en aanpassen.
Lees meer over het content management systeem van vDia Internet Applications.

Zoekmachine optimalisatie

Veel bedrijven en organisaties hebben een prachtige site. Maar nauwelijks bezoekers. De reden is vaak dat de site niet vindbaar is in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, zorgt dat uw site bovenaan, in bijvoorbeeld Google, komt te staan.
vDia Internet Applications kan u vertellen welke zoekwoorden u de meeste conversies opleveren. Wij zorgen dat u hoog in de resultaten van zoekmachines komt te staan. Maar ook dat u zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw site krijgt.
Voor zoekmachine optimalisatie gelden strenge richtlijnen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de regels en weten welke mogelijkheden beschikbaar zijn.